Direct aanmelden?

Bent u dental professional, maar nog geen lid? Meldt u dan aan.

Aanmelden

Wachtwoord kwijtgeraakt?

Klik hier


Op zoek naar een nieuwe collega?
Log snel in en bekijk de laatste Speurders!

lees verder

Online diensten

De online mogelijkheden van DentalPlaza zijn door u middels een éénmalige registratie de marktplaats geheel naar eigen wens en inzicht in te richten. Omdat het systeem u herkent als deze zich aanmeldt, wordt deze gepersonaliseerde omgeving automatisch getoond.

Dental Plaza Speurders: vraag en aanbod bij elkaar

Binnen de Dental Plaza Speurders wordt bestaande vraag en aanbod rondom tandheelkundige producten en diensten en aanverwante onderwerpen al enkele jaren bij elkaar gebracht. Alle leden kunnen hier op een eenvoudige en handige wijze gratis hun producten aanbieden of zoeken naar bepaalde producten.

Dental Plaza Speurders is een plaats waar u ALLES kunt aanbieden waar u vanaf wilt. Of als u iets zoekt, dan kunt u dat hier waarschijnlijk vinden. Wanneer u geïnteresseerd bent in een artikel kunt u reageren en eventueel een vraag aan de verkoper stellen.

Dental Plaza Agenda: Alle evenementen op een rijtje

De Agenda toont u een overzicht van de evenementen in de dentale wereld. Zo vindt u hier interessante cursussen, conferenties en congressen ordelijk gerangschikt voor uw gemak. Bij "geef evenementen op" heeft u de mogelijkheid om aan de redactie van Dental Plaza agendapunten door te geven.

De redactie Dental Plaza doet zijn best om alle relevante evenementen en congressen in de agenda op te nemen. Mocht u een congres weten die er niet opstaat, maar dat naar uw mening wel interessant is voor collega's: Laat het ons dan weten en dan zetten wij dit evenement in de agenda. Mocht u zelf iets organiseren dat interessant is voor de dental professional, dan kunt u ons dit natuurlijk ook laten weten.

De Dental Plaza Agenda wordt dagelijks bijgehouden. Hierdoor is de informatie over de aangeboden evenementen altijd actueel en up-to-date. Alle informatie wordt geverifieërd zodat er alleen voor u interessante evenementen opstaan.

Dental Plaza Forum: Unieke ontmoetingsplaats

Het Dental Plaza Forum is een unieke ontmoetingsplaats voor de dental professional. Hier kunt u een collega raadplegen of adviseren over bijvoorbeeld, afwijkend gedrag van patiënten, dentale nieuwtjes en financiele & juridische aspecten. Natuurlijk hoeft u niet per se een discussie aan te gaan, u kunt ook gewoon meelezen.

De discussies binnen het Dental Plaza Forum worden gevoerd door professionals die werkzaam zijn in de dentale branche en gaan dus over onderwerpen die voor u zeer interessant zijn. U kunt vragen stellen aan uw collega's, maar ook lezen wat zij te melden hebben over bijvoorbeeld een pas aangeschaft product. U kunt ook een suggestie doen voor een nieuw onderwerp. De Dental Plaza redactie zal dit onderwerp dan opnemen.

Dental Plaza Nieuws: Uw persoonlijke nieuwsbron

Dental Plaza Mijn Nieuws is één van de gepersonaliseerde onderdelen van Dental Plaza. Doordat u bij uw registratie uw vakgebied heeft geselecteerd, worden nieuwserichten op uw interessegebied gefilterd. Daarnaast staan er algemene nieuwsberichten die voor de gehele dentale branche van belang zijn. De redactie van Dental Plaza plaatst wekelijks nieuwe artikelen.

Dental Plaza stuurt haar leden ook elke vrijdag een Nieuwsflits. In deze Nieuwsflits vindt u nieuwtjes uit de dentale branche, bedrijvennieuws van dentale en niet-dentale aanbieders, de laatste onderwerpen uit het DentalPlaza Forum en een samenvatting van de nieuwe agendapunten. Deze Nieuwsflits komt elke week ook on-line te staan, zodat u deze altijd via de site kunt nalezen.

Dental Plaza Webgids: maakt het internet overzichtelijk

De Dental Plaza webgids is een gepersonaliseerd deel van Dental Plaza waar u als gebruiker uw eigen links kunt selecteren en zo alle, voor u belangrijke websites, bij elkaar hebt. De redactie van Dental Plaza biedt zeer regelmatig nieuwe links aan, maar u kunt ook uw eigen links plaatsen.

Doordat Dental Plaza volledig gepersonaliseerd is, is het mogelijk om per gebruiker instellingen te bewaren. Zo kan dat ook hier. U kunt uw eigen links als toevoegen zodat u altijd alleen de voor u interessante links ziet. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf links toe te voegen.

Alle links kunnen gecategoriseerd worden en verdeeld. Hierdoor zal het zoeken nog sneller gaan en kunt u in twee stappen op de site zijn waar u naar toe wilt.

Dental Plaza Zoeken: Zoekt en gij zult vinden

Wat u ook zoekt, u vind het bij Dental Plaza. Met behulp van Dental Plaza Zoekmachine wordt dit nu nog makkelijker gemaakt. Geef uw onderwerp op en de zoekmachine doet het werk. Op deze wijze wordt het u heel makkelijk gemaakt een onderdeel of artikel te vinden op de site. Tevens kunt u met Google op het internet zoeken.

Door gebruik te maken van DentalPlaza Zoeken kunt u zeer gemakkelijk een collega vinden. Met behulp van het e-mailadres kunt u hem of haar bereiken en zo informatie met elkaar uitwisselen. Echter bepaald iedereen zelf of hij wel of niet gevonden wil worden. Ook kunt u alle bedrijven vinden die actief zijn op DentalPlaza. Zo kunt u snel door de site heen navigeren.

Terug

Copyright © 2018 DentalPlaza. All Rights Reserved. | Privacy Statement


BarTrack®
BarTrack is de enige complete scanoplossing speciaal ontwikkelt voor de druk bezette Dental Professioneel, bestellen, informatie opvragen, registreren...

lees verder

Helpdesk vragen?


lees verder