Direct aanmelden?

Bent u dental professional, maar nog geen lid? Meldt u dan aan.

Aanmelden

Wachtwoord kwijtgeraakt?

Klik hier


Op zoek naar een nieuwe collega?
Log snel in en bekijk de laatste Speurders!

lees verder

Nog geen lid?

Wat heeft u precies aan DentalPlaza?
DentalPlaza is exclusief toegankelijk voor de dental professional en tandheelkundige studenten. Om deze doelstelling te bereiken wordt iedere inschrijving gecontroleerd, op deze manier kunnen wij een optimale werking van Dental Plaza garanderen. DentalPlaza brengt op een unieke manier informatie, communicatie, transactie en interactie binnen de dentale branche bij elkaar door inzet van internet. Steeds meer faciliteiten kunt u persoonlijk naar eigen wens inrichten, en u bepaalt zelf welke informatie u wilt ontvangen.

Informatie
DentalPlaza verdiept zich zoveel mogelijk in de dentale wereld om zoveel mogelijk informatie te verkrijgen die interessant is voor de dentale branche. Op basis van interessegebieden van leden proberen we de wensen van de dental professional invulling te geven. Onze redactie werkt fulltime aan het actualiseren van de site. Tevens wordt er informatie die speciaal gericht is op neven activiteiten binnen de dentale branche zoals op gebied van financiėn, opleiding, training, advies, en automatisering geplaatst. U kunt ook terecht voor wetenschappelijke onderzoeken. U kunt ook eigen artikelen inbrengen als u dat wilt, u kunt hiervoor contact opnemen met de redactie. Daarnaast is DentalPlaza een ideaal startpunt voor andere bronnen.

Communicatie
Er zijn verschillende communicatiemogelijkheden binnen Dental Plaza. Zo kunt u in het Forum discussies voeren over een heleboel interessante onderwerpen. Ons uitgangspunt is dan ook dat niet alleen wij, maar ook DentalPlaza succesvol maakt. U draagt immers in de discussie bij. Er is ook een speurders-functie aanwezig, wat inhoudt dat u tweedehands artikelen te koop kunt zetten, maar ook de mogelijkheid heeft tot een aanvraag plaatsen en reageren. DentalPlaza bemiddelt ook in personeel, dus als u iemand zoekt, of u biedt zichzelf aan, dan is DentalPlaza de plek om dit te doen. Verder biedt DentalPlaza een uitgebreide zoekfunctie als u een collega, bedrijf, of ander willekeurig onderwerp zoekt. U kunt collega's echter alleen vinden indien zij hier zelf toestemming voor hebben gegeven. Tenslotte is er ook een mogelijkheid om direct uw tip, suggestie of vraag door te geven aan de redactie.

Bestellen
Dental Plaza biedt u een uniek bestelsysteem aan. Diverse dentale depots, fabrikanten, en andere aanbieders zijn op Dental Plaza te vinden waar u direct bestellingen kunt plaatsen, vaak met kortingen en uitstekende garanties. Dit alles gebeurt op een uiterst veilige manier, en de levering vindt op zeer korte termijn plaats. U heeft hier onder andere faciliteiten als een favoriete of standaard bestellijst, persoonlijke aanbiedingen, acties, en een helpfunctie tot uw beschikking.

Genoeg redenen dus om lid te worden, en we zullen u dan ook hartelijk begroeten met uw aanmelding!

Als u zich wilt aanmelden, klik dan op onderstaande link en vul het formulier in. Uw gebruikersnaam en wachtwoord worden na verificatie per e-mail opgestuurd. Aanmelden!

Mochten er voor u nog onduidelijkheden zijn, dan kunt u via e-mail contact opnemen met de redactie: redactie@dentalplaza.nl.

Veel plezier en gemak op DentalPlaza! 

De Dental Plaza redactie.
 


Terug

Copyright © 2019 DentalPlaza. All Rights Reserved. | Privacy Statement


BarTrack®
BarTrack is de enige complete scanoplossing speciaal ontwikkelt voor de druk bezette Dental Professioneel, bestellen, informatie opvragen, registreren...

lees verder

Helpdesk vragen?


lees verder